Mindcraft 16 - design og håndværk.

Sådan laver du din egen GIF.

Jeg er bestemt ikke noget teknisk geni…nok tværtimod, jeg får lidt hurtigt sved på panden når nogen siger ” du går bare ind og ændre lidt i html eller lignende…” så er jeg stået af…altså helt af !…Så når nu jeg har fundet ud af at lave mine egne små gif filer…så syntes jeg, at jeg vil dele en lille guide, da det er det letteste i verden, og meget sjovt.

Så jeg håber meget snart at se rigtig mange moving pictures her i blogland. Denne lavede jeg på min løbetur i morges. Husk det er en god idé at vælge enten en statisk baggrund eller motivet i midten er statisk….Så ikke det hele kører rundt eller bevæger sig. Og så er det noget med at holde dit kamera HELT stille eller sætte det på stativ…;-)

Det tager ikke mere end 3 minutter at lave denne gif. Se med hvor let det er.

Det tager ikke mere end 3 minutter at lave denne gif. Se med hvor let det er.

Jeg bruger en Samsung Galaxy S7 edge, den har et helt fantastisk kamera, og så er batteritiden helt i top…to ting som i min hverdag er rigtig vigtige. (billederne af min telefon er taget med en Samsung S5, noget ældre model men stadig virkelig ok billeder taget indenfor i dårlig lys).

Hvis nu du er blevet helt forelsket i mine virkelig gode løbesko fra Adidas, så vil jeg da dele et link til hvor du kan skaffe dem. De findes her. i en lidt nyere version.

Men sådan gør du. Hvis du ikke allerede har app’en google foto, så henter du den. Tag mellem 2 og 50 billeder….jeg syntes minimum 6 billeder fungere bedst.

Vælg app'en Google Foto.

Vælg app’en Google Foto.

Oppe i højre hjørne kan du klikke på en dropdown menu, og her vælger du animation.

Oppe i højre hjørne kan du klikke på en dropdown menu, og her vælger du animation.

Du kan nu markere hvilke billeder du vil bruge.

Du kan nu markere hvilke billeder du vil bruge.

få sekunder viser den din lille gif film.

Gå herefter op i højre hjørne igen og tryk på opret.

Få sekunder senere vil den vise din lille gif film. Og herefter vælger du del knappen i venstre nederste hjørne...så kan du lægge den direkte ind på din blog eller instagram eller hvor du nu ønsker en lille film.

Få sekunder senere vil den vise din lille gif film. Og herefter vælger du del knappen i venstre nederste hjørne…så kan du lægge den direkte ind på din blog eller instagram eller hvor du nu ønsker en lille film.

 

Håber du blev inspireret... send endelig din ris og ros og måske dine gode idéer... jeg vil elske at høre fra dig ! Lene Nissen / Peekaboo design
   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mindcraft 16 - design og håndværk.