Pink crush- gadget wish for christmas

Stuen har fået en make-over.

Reklame for Jotex

Lige inden juleferien, fik jeg lavet en helt ny stue i sommerhuset…eller det vil sige, at vi havde besluttet at købe en ny sofa til hinanden i julegave ( ja, der er vi nået til i vores forhold….jeg er nu glad for løsningen, da det gav det mindre stress op til jul. Og jeg er VIRKELIG glad for forandringen i stuen…) sidder lige og ærgre mig over, at jeg ikke fik taget et ordentligt før billede…men jeg har fundet et par stykker fra da jeg skulle fotografere sofabordet (det kan du læse mere om længere nede). Tidligere kørte vi en mere shabby stil, som også er fin og hyggelig, men jeg trængte desperat til forandring….som den eneste i familien, men måske jeg er lidt skadet af alle de skønne produkter, jeg konstant bliver præsenteret for i mit job som stylist.

Stolen Geselbo fra Jotex matcher perfekt det nye look i stuen.

Stolen Geselbo fra Jotex matcher perfekt det nye look i stuen.

Vores stue i sommerhuset før med bambusbord og sovesofa i shabby look.

Vores stue i sommerhuset før med bambusbord og sovesofa i shabby look.

Men nu har vi altså købt denne ny sofa/ flyder, som skal gøre det ud for den sovesofa vi har haft før….så frem over guys…når I skal overnatte her bliver det på madrasser osv. For jeg blev altså træt af sovesofaen…og blev enig med migselv om, at jeg ikke skulle indrette efter de gange der er overnattende gæster her, men hellere alle de mange gange vi bare mangler en flyder at hygge i. For dem er der overvægt af. Så vi endte med en  modulsofa fra Ikea Vallentuna….vi kan jo tilkøbe, hvis vi opdager vi mangler noget….også en sovesofa-del ;-).

Så taaaadaaaaaa….nu ser stuen sådan ud !

Stuen med ny sofa fra IKEA. Den hedder Vallentuna og kan sammensættes lige præcis som det passer jeres stue og behov.

Stuen med ny sofa fra IKEA. Den hedder Vallentuna og kan sammensættes lige præcis som det passer jeres stue og behov.

Modulsofa Vallentuna fra Ikea som vi har valgt at sammensætte den.

Modulsofa Vallentuna fra Ikea som vi har valgt at sammensætte den.

Og ud over sofaen, har jeg været inde på den svenske webshop Jotex, da de her i efteråret også er begyndt at leverer til DK….og de har rigtig mange fine møbler…Jeg faldt pladask for denne stol Gesebol i en kombi af lyst træ og cognac farvet skind…enkel og let i udtrykket og meget nordisk. Den fuldender looket i stuen…sammen med et gammelt kelimtæppe, lidt 70’er bambus og et par kaktusser.

cool kombi af træ og skind, stolen fra Jotex hedder Gesebol.

Cool kombi af træ og skind, stolen fra Jotex hedder Gesebol.

jot_1037546-02_De_04

Nu kan vi alle sidde ned samtidigt i stuen, og alle elsker både sofa og stol. Og jeg havde jo et helt fantastisk bambus bord her før…det er jeg faktisk lidt ked af at skulle skille mig af med, men vi kan ikke have det her…sig endelig til hvis det er noget for dig….så har jeg sat det på DBA til 1500,-, kan røbe at jeg har fundet det samme på pamono.com til lidt over 600 dollars…Det er desværre blevet solgt, så jeg kan ikke linke til det. Men det er et scoop for enhver designelsker. DET ER NU SOLGT.

Detaljer af det fine bambus bord. Det skulle være dansk design fra 60'er eller 70'erne.

Detaljer af det fine bambus bord. Det skulle være dansk design fra 60’er eller 70’erne.

Istedet for det har jeg nu sat en lille vintage bambus taburet fra Sika design, tror jeg. Og to små beton taburetter…de tre tilsammen danner plads til tekanden og lidt forskelligt man lige har behov for…De små beton taburetter er fra Jysk, men de har dem desværre ikke længere, alternativt kan du finde dem her.

De små beton skamler sat sammen med et vintage bambus sidebord danner sammen sofabordet nu.

De små beton skamler sat sammen med et vintage bambus sidebord danner sammen sofabordet nu.

dsc_6291-2

Det gode ved denne forandring af stuen er egentlig, at det har givet et helt nyt mere moderne look, og det er faktisk kun sofa og stol der er nyt….alt andet har stået andre steder og nu fundet deres rette plads…Den vintage messingstanderlampe, det gamle tæppe og nogle af de andre ting jeg har tilføjet giver lidt personlighed til stuen. Jeg har dog besluttet at vintrineskabet, må få en gang maling, det går virkelig ikke længere med den almuemaling….men det er min mor der har malet det og jeg har haft lidt svært ved at male det over, men det bliver næste projekt…Hvad med dig…? hvad er dit næste DIY projekt ? Måske du har nogen her i ferien.

Håber du blev inspireret... send endelig din ris og ros og måske dine gode idéer... jeg vil elske at høre fra dig ! Lene Nissen / Peekaboo design
   

2 comments

 • Pia

  Noget så hyggeligt! – og forstår udmærket din trang til forandring. Jeg har også jævnligt brug for at gentænke den måde jeg bruger mine rum på, se på det hele med friske øjne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Pia,
   ja det er så dejlig forfriskende når man står med et helt nyt look…Jeg er glad for du kan lide det 😉 Rigtig godt nytår til dig !
   Venligst Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink crush- gadget wish for christmas